The Research Consortium is constituted by 7 Research Units (RUs) having complementary competences (agronomic, technological, biochemical, microbiological, nutritional), which will contribute to a multidisciplinary work plan. The project is organized in 6 work-packages (WPs). RUs involved are coded as follows:
RU5, Polytechnic University of Marche
RU6, Free University of Bozen-Bolzano
RU7, Istituto di Scienze dell’Alimentazione – C.N.R.
RU1 Università di PISA – Responsabile: Prof. Manuela Giovannetti
Personale della RU: Manuela Giovannetti, Monica Agnolucci, Mike F. Quartacci, Fabio Battini, Semih Esin, Michela Palla, Cristina Sgherri
RU2 Università degli Studi di TORINO – Responsabile: Prof. Amedeo Reyneri Di Lagnasco
Personale della RU: Amedeo Reyneri Di Lagnasco, Massimo Blandino, Andrea Borio
RU3 Università degli Studi di MILANO – Responsabile: Prof. Matria Ambrogina Pagani
Personale della RU: Mara Lucisano, Maria C. Casiraghi, Daniela Erba, Antonella Pasqualone, Stefania Iametti
RU4 Università degli Studi di FIRENZE – Responsabile: Prof. Massimo Vincenzini
Personale della RU: Luigia Pazzagli, Lisa Granchi, Viola Galli, Simone Luti, Simona Guerrini, Manuel Venturi
RU5 Università Politecnica delle MARCHE – Responsabile: Prof. Francesca Clementi
Personale della RU: Massimo Mozzon, Cristiana Garofalo, Federica Cardinali, Andrea Osimani
RU6 – Libera Università di Bolzano – Responsabile: Prof. Raffaella Di Cagno
Personale della RU: Raffaella Di Cagno,Marco Gobbetti, Carlo Rizzello, Erica Pontonio
RU7 Istituto di Scienze dell’Alimentazione, Consiglio Nazionale delle Ricerche – Responsabili: Dr. Giuseppe Iacomino, Dr. Pasquale Ferranti
Personale della RU:Gian Luca Picariello, Gianfranco Mamone, Antonella Venezia, Nunzia Iannaccone, Luigia Di Stasio
Personale della RU: Giuseppe Iacomino, Pasquale Ferranti (Università degli Studi di Napoli Federico II)